Contact center

Кол център услугите на VMobile не само ще направят отношенията с настоящи и потенциални клиенти по-добри, но могат да привлекат и нови

Решението за избор на кол център доставчик може да донесе още повече успех за бизнеса, но може и да не бъде достатъчно ефективно. Професионалистите на VMobile консултират бизнес клиентите си в целия процес по изграждане на партьорството. От поставянето на цели, до фините настройки в скриптовете за разговори.

Защото постигаме най-добрите резултати заедно.

Входящи услуги
Обработка на входящи обаждания/запитвания по телефон/e-mail

Понякога професионалните търговци се нуждаят от услуга, която да събира и обработва входящите обаждания и запитвания. Много често те пристигат извън работно време. VMobile Contact Centre ще направи така, че пристигналото запитване ще бъде пренасочено към компетентен представител на клиента в удобно за него време.

Ескалация с тикет система и пренасочване

Понякога бизнесът се нуждае от задълбочена работа с клиентите и прецизни отговори на техните въпроси и възможност за постоянна моментна снимка на обратната връзка с потребителите. VMobile Contact Centre разполага с тикет система, която пренасочва клиентските запитвания към бизнеса по вече дефинирана процедура. Тя дава възможност за детайлен анализ на обратната връзка с крайните клиенти, която от своя страна ще даде възможност за подобряване на процедурите по обслужването им.

Регистрация и потвърждаване за присъствие на събития и семинари

В случай, че организирате мащабно събитие или семинар, потвърждението на гостите за присъствието им е ключово важно! VMobile Contact Centre може изцяло да поеме тази задача и да се погрижи за всички аспекти нейното решаване като създаването на специална гореща линия, която да приема обажданията/мейлите за регистрация. Успешното приключване на Вашето събитие включва и детайлен отчет за неговата посещаемост, както и благодарствени писма за присъствалите.

Следпродажбена поддръжка

Покупката вече е направена, а потребителят има въпроси или среща трудности. VMobile Call Centre предлага широк спектър от услуги за следпродажбена поддръжка. Ние можем да направим преценка на спешността на запитването и да го насочим в посока, която потребителят ще получи търсения от него резултат. А нашите клиенти ще увеличат степента на удоволетвореност сред своите потребители.

Техническа поддръжка / Help Desk

Компетентното решение на потребителски проблеми с продукт или услуга е ключово важно за създаване на позитивна нагласа от страна на клиента към доставчика. Често пъти това отнема твърде много време на техническите лица, което намалява тяхната продуктивност. VMobile Contact Centre разполага с технически подготвен персонал, който може да вникне в същността на продуктите и услугите, които предлагате и на разбираем език да предложи точното решение. Поддръжката от ниво 1 е дейност с ниска сложност, но в същото време отнема ценно време. Ние можем да я осъществим с нужното качество и с максимална скорост.

Вградени в уеб чат и интернет разговори

VMobile Contact Centre разполага с технология, която ще позволи на потребителите да се свържат с нашите експерти директно от своя Интернет браузър (или специален софтуер). Това е решение, което ефективно спестява пари.

Приемане и въвеждане на поръчки

Повечето бизнеси се нуждаят от възможност да получават клиентски поръчки и по телефона. Единен национален номер далеч не е достатъчен да провокира Вашите потенциални клиенти да направят своята поръчка. Услугите на VMobile Contact Centre разчитат на добре обучен персонал, който реагира адекватно и приятелски при различни сценарии, като в същото време не допуска механично четене на скриптове. Нашите експерти могат да въвеждат клиентските поръчки директно във Вашата система или да сигнализира за нуждата от това.

Изходящи услуги
Запазване на клиенти

Докато търсите начин да намерите нови клиенти, не трябва да забравяте вече съществуващите. Всъщност най-лесно е те да бъдат привлечени отново. VMobile Contact Centre предлага програма за запазване на съществуващата клиентска база, която е подходяща за широк спектър от бизнес сектори. Тя е фокусирана в осъществяването на нова покупка от вече съществуващи клиенти, като особен акцент се поставя върху т.нар. „гневни” клиенти.

Маркетингови и социологически проучвания

Проучванията са решаващи за вземането на информирани управленски решения. VMobile Contact Centre предлага атрактивни цени за провеждането на телефонни и интернет анкети върху бази данни, предоставени от клиента.

Класификация и управление на запитвания / лийдове

Успешното таргетиране на потребителите е ключово важно за търговския успех на всяка една бизнес организация. След получаването на интерес към продажба, той трябва да бъде класифициран според степента на заинтересованост на потребителя. Така ще знаете с кой потенциален клиент имате най-голям шанс за реализиране на сделка. Систематизирането и управлението на лийдове отнемат ценно време. Услугите на VMobile Contact Centre могат да добавят ефективност в този процес, което за нашите клиенти означава повече продажби.

Запитване

Задайте ни въпрос и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо
*Всички полета са задължителни
Изпрати
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни и с приложение за твоя Android смартфон или таблет.

прочети повече
Изтегли от Google Play
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни с приложение за твоето BlackBerry.

прочети повече
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни с приложение за твоя iPhone, iPad или iPod.

прочети повече
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни със софтуерен телефон за твоя персонален компютър, работещ под Windows XP и по-нови операционни системи.

прочети повече
Поддържаме всичко


Гласовите ни услуги са достъпни с приложение за твоята Nokia, работеща под Symbian.

прочети повече
Можем да се похвалим със
165 187
регистрирани потребители
507 389
изтеглени приложения
17 477 920
разговора

Запитване

Задайте ни въпрос и ние ще се постараем да Ви отговорим възможно най-бързо
*Всички полета са задължителни
Изпрати